Πόσο εύκολα αγκαλιάζετε κάποιον?????

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πόσο εύκολα αγκαλιάζετε κάποιον?????

Δημοσίευση από aposal »

Εχω την άποψη πως όποιος δεν έχει φοβίες, ή καχυποψίες μπορεί εύκολα να μεταδώσει καλά συναισθήματα στον - οποιονδήποτε - συνάνθρωπό του. Και ακόμα καλύτερα όταν σ' αυτά μετέχει και το σώμα και όχι μόνον οι λόγοι, όπως έγραψε και ο Σπύρος (Lockheart).
Εννοώ πως όποιος αγαπάει πραγματικά τον Χριστό, "αγαπάει και τον κόσμον όλον" και δεν ντρέπεται να το δείξει. Για Χριστιανική αγάπη μιλάω.
Όσοι είμαστε ιδιαίτερα αμαρτωλοί, δεν έχουμε πολλή αγάπη για τον Χριστό μας και έτσι δεν έχουμε και πολλή αγάπη να δώσουμε στους συνανθρώπους μας, γι' αυτό και είμαστε πάντα καχύποπτοι και επιφυλακτικοί (οι μίζεροι)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

αγκαλιαζω αυθορμητα οταν νιωθω οτι ξεχειλιζω απο αγαπη. δε μου αρεσουν οι πολλες αγκαλιες γιατι συνηθως ειναι τυπικες και γινονται γιατι πρεπει να γινουν οπως το σταυρωτο φιλι και η χειραψια. οταν ομως καποιος με αγκαλιασει απο γνησιο αυθορμητο ενθουσιασμο γεματος αγαπη γεμιζω και εγω με αγαπη και ανταποκρινομαι αμεσα. δε μου αρεσει να περιμενει ο αλλος απο μενα να τον αγκαλιασω σωνει και καλα οποτε τον συναντω γιατι τοτε δε συμβαινει αυθορμητα και ειναι ανευ ουσιας και γι αυτο δε μου αρεσει και να με αγκαλιαζουν ή να με φιλάνε έτσι.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
LOCKHEART
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOCKHEART »

Βασικά το θέμα είναι η ουσία...

Είτε αγκαλιά , είτε φιλί , είτε χειραψία να γίνεται με όλο μας το είναι και την μεγάλγη αγάπη μας όχι για το δήθεν η το κοινωνικό προφίλ της έπαρσης.
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

smarti έγραψε:Κατερίνα το ότι μια αγκαλιά μπορεί να μας πνίγει από που νομίζεις ότι πηγάζει αυτό το συναίσθημα...είναι υγιές αυτό?
Νομίζω ότι έχει να κάνει με το αίσθημα ελευθερίας... Δες τα μικρά παιδάκια: πόσες φορές τυχαίνει όταν τα φιλάς μετά να σκουπίζουν το μάγουλο! Σου 'τυχε να θέλεις να πάρεις μωρό στην αγκαλιά σου και να αντιστέκεται σθεναρά; Μη μου πεις πως όχι!

Νομίζω ότι η ψυχούλα έκανε έναν ωραίο διαχωρισμό με την τοποθέτησή της: αγκαλιάζω κάποιον και αγκαλιάζομαι από κάποιον. Δεν είναι άσκηση γραμματικής ή συντακτικού!
Ας αντιστρέψουμε λίγο το ερώτημα: Πόσο συχνά/εύκολα αποζητάς την αγκαλιά κάποιου;;;; Αν σ' αγκαλιάσει κάποιος άγνωστος ξαφνικά στο δρόμο, πώς θα αντιδράσεις; Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς;
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Καταλαβαινω τι λες Κατερινα...αλλα.....δεν ειπαμε να εναι τυχαιος ανθρωπος.....τωρα αν το κανει αυτο καποιος...μαλλον θα μεινω αγαλμα......!! :mrgreen:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
LOCKHEART
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOCKHEART »

Teri έγραψε: Αν σ' αγκαλιάσει κάποιος άγνωστος ξαφνικά στο δρόμο, πώς θα αντιδράσεις; Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς;

Μου θυμίζετε την καμπάνια FREE HUGS http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Teri έγραψε:...Αν σ' αγκαλιάσει κάποιος άγνωστος ξαφνικά στο δρόμο, πώς θα αντιδράσεις; Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς;
Με την εκαπίδευση που έχουμε "φάει" από την ΤιΒι μάλλον θα δω αν μου λείπει κανένα πορτοφόλι ή ρολόι...

Στην συνέχεια θα τον ευχαριστήσω και θα δω αν του έχει στρίψει τελείως... :lol: :lol:

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nhfaliamethh
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nhfaliamethh »

H Αληθεια για τις Αγκαλιες
:wink:

http://rapidshare.com/files/182775461/xo.pps
Άβαταρ μέλους
nhfaliamethh
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nhfaliamethh »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Τι ωραια φωτογραφια....!!!!Σε ευχαριστουμε πολυ! :8
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”