silver έγραψε:O Silver γράφει στον gkdgr :
Εχω την εντύπωση, gkdgr, πως έντεχνα και με πολύ μαεστρία εσύ, και μερικοί άλλοι, έχετε βαλθεί εργολαβικά, να παρουσιάσετε το θύμα (=την λεβεντογέννα Ρωμιοσύνη), ως θύτη, σε πληροφορώ πως ματαιοπονείτε, έχουν γνώση οι φύλακες!!!
===========
Είμαστε εδώ για να διατρανώσουμε την πίστη μας στα αγνά ιδανικά, στον ξεσηκωμό του ΄21. Ένα ξεσηκωμό που έγινε για τα ιδανικά της πίστης και της πατρίδας, όπως ομολόγησαν οι πρωτεργάτες εκείνου του αγώνα, όλοι όσοι έχυσαν το αίμα τους για να είναι ο τόπος αυτός ελεύθερος.
Όλοι γονατίζουμε μπροστά στις συνεχιζόμενες θυσίες του λαού για να σταθεί στα πόδια του, για να κρατήσει την ιστορία, παράδοση, γλώσσα, θεσμούς, όλα όσα συνθέτουν τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, που άρδευσε και αρδεύει το δένδρο που λέγεται Ελλάδα. Ας είναι αιωνία η μνήμη εκείνων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, των πρωτεργατών, των δεσποτάδων, των παπάδων, των στρατιωτικών, των κοτσαμπάσιδων, των γερόντων, των νέων, των πλουσίων, των φτωχών. Ήταν ένας γενικός ξεσηκωμός για να απολαύσουμε τα αγαθά της ειρήνης και της ελευθερίας.
Αυτοί που ενδιαφέρονται να γίνουμε λαός χωρίς μνήμη, παρελθόν, ιστορία, παράδοση, είναι αυτοί που, ταυτόχρονα, είπαν πως "αν θέλεις ένα λαό να τον αιχμαλωτίσεις και να αφαιρέσεις το δικαίωμα της ουσιαστικής του επιβίωσης, χτύπησέ τον στην ιστορία του, την γλώσσα και την θρησκεία του"
ΛΑΘΟΣ.
ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο LOVETHINK.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΨΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ , ΤΟΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ