nikolaos-9 έγραψε:agiografies έγραψε:nikolaos-9 έγραψε:Δε νομίζω πως ο filotas ήταν υπερβολικός -κάθε άλλο-, εξέφρασε απλά τις πεποιθήσεις του σε σχέση με το θέμα που αναρτήθηκε, πεποιθήσεις που βρίσκουν κι εμένα σύμφωνο.
Από την άλλη εισέπραξε ύβρεις και ειρωνία από τον agiografies χωρίς να υπάρχει λόγος, από τη στιγμή που όλοι είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε τις απόψεις μας.
Αυτό μας έλειπε τώρα, εαν κάποιος δε συμφωνεί μαζί μας ν' αρχίζουμε να τον θάβουμε..
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΤΟΝ filotas.
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΑΝΗΚΑ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΟΣ.
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ'ΓΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΕ Ο filotas.
Να σού ξαναθυμήσω φίλε τι έχεις γράψει:
-"filotas είσαι με επιείκεια το λέω απαράδεκτος"-
.............-"Εσύ ποιός είσαι που τα απορρίπτεις;"-..........
..........-"Δε διαφέρεις απο τους χιλιαστές που στο όνομα της λεγόμενης αγάπης και ειρήνης θα πουλούσαν την πατρίδα τους και τα ιερά τους"-
Αυτά τι είναι; ...φιλοφρονήσεις; Είναι ή δεν είναι ύβρεις;
Ας πάμε παρακάτω:
"ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ."
Υ.Γ. ΟΠΟΤΕ filotas ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ
Δεν είναι ειρωνία αυτό, είναι έκφραση ...υψηλού Ελληνοχριστιανικού ύφους και ήθους...
Εαν εσύ θεωρείς αυτονόητα κάποια πράγματα που για άλλους δεν είναι, δε χρειάζεται να εκπλήσεσαι τόσο πολύ. Ας παραληρείς εσύ γιά τα εθνικά ιδεώδη, δε σημαίνει πως όλοι πρέπει να κάνουμε το ίδιο.
Απάντησέ μου εσύ τώρα:
ΠΟΥ υπάρχει ταύτιση της πίστης με την πατρίδα; Mίλησέ μου με στοιχεία αγιογραφικά και πατερικά -εαν υπάρχουν- και θα το σεβαστώ απόλυτα. ΠΟΥ;
-------------------------------------------------------------------------------------
-"filotas είσαι με επιείκεια το λέω απαράδεκτος"- ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ (ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ) ΠΟΥ Η ΥΒΡΗ;;
-------------------------------------------------------------------------------------
.............-"Εσύ ποιός είσαι που τα απορρίπτεις;"-.......... ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΛΕΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΥΒΡΗ;;
..........-"Δε διαφέρεις απο τους χιλιαστές που στο όνομα της λεγόμενης αγάπης και ειρήνης θα πουλούσαν την πατρίδα τους και τα ιερά τους"- ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΞΕΡΑ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΦΕΡΝΩ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΚΕΤΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΩΖΗ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΟΥ Η ΥΒΡΗ;;
------------------------------------------------------------------------------------
"ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ." ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ("ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ) ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ,
ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
------------------------------------------------------------------------------------
ΟΠΟΤΕ filotas ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ
ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
agiografies είσαι σίγουρος ότι είσαι στο σωστό forum. Γιατί δεν πας δε κάποιο χώρο που να πρεσβεύει εθνικιστικές υπερβολές. Εμείς εδώ θρησκευτικά θέματα συζητούμε και όλο για ειρήνη και αγάπη μιλάμε και θα βαρεθείς.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Μπορείς να μείνεις να μιλάς μόνος σου. Άλλωστε σε λίγο η δημοσίευσή σου θα παραπέσει και θα ξεχαστεί.
===============================================
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ,
ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
-------------------------------
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΠΟΥ υπάρχει ταύτιση της πίστης με την πατρίδα; Mίλησέ μου με στοιχεία αγιογραφικά και πατερικά -εαν υπάρχουν- και θα το σεβαστώ απόλυτα. ΠΟΥ;
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ